Tervetuloa Konepajamessuille osastolle E 402!


Tule tapaamaan meitä 29.11.-1.12.22 Tampereen messu- ja urheilukeskukseen osastolle E 402. Vuoden teemana on kehittyneemmät koneet ja moderni konepaja. Edufix on työstökoneiden asennukseen, huoltoon ja käyttöön erikoistunut konepajateollisuuden huoltoyritys ja Contos välittää laadukkaat metallintyöstökoneet suoraan eurooppalaisilta tehtailta. Yhdessä tarjoamme parasta konepalvelua. konepaja-messut-2022

Osastolla E 402 esittelemme TOS Varnsdorf avarruskoneita, Nicolas Correa pitkäjyrsinkoneita, Toshulin karusellisorveja ja monia muita konemerkkejä. Kerromme myös edustamistamme Heidenhain, Hamma, Haimer, Nikken ja Heckert tuotteista sekä koneiden varaosista ja huolloista. Messuesittelyssä on mm. Speroni esiasetuslaite STP ESSENTIA.

Tule kysymään lisätietoa konsultoinnista ja koulutuksista, joiden tavoitteena on ratkaista konepajan tuotannollisia ongelmia, vähentää konerikkoja ja tehostaa ajan käyttöä.

Tulossa mm.
• Aarporan käyttö ja ohjelmointikoulutus
• Heidenhain TNC640 koulutus “STEP1”

Messuosastollamme voit tutustua myös HEIDENHAIN ohjelmointiin ja saada käyttövinkkejä asiantuntijoiltamme.

KOKONAISPAKETTINA YHDELLÄ KONTAKTILLA
Konekauppa, koneen asennus, käyttöönotto ja koulutus
 
Yhteistyöterveisin

Jukka Honkanen
0400 420 648
Huolto ja myynti