+358 400 420 648 Leikosaarentie 27 B 51, Helsinki

Työstökonemodernisoinnit, peruskorjaukset

Modernisoinnilla uutta potkua konekantaan

Erityisesti suurien työstökoneiden kohdalla tulee usein koneen peruskorjaus ja modernisointi edullisemmaksi kuin uushankinta. Koneen runko voi olla jopa parempi kuin uusien koneiden. Suoritamme ammattitaidolla modernisointi- ja korjaustyöt sekä mekaniikan, että sähkö- ja ohjausjärjestelmien osalta. Edufix Oy:n yli 20 modernisoinnin lisäksi työntekijöillämme löytyy kokemuksia yhteensä n. 100 modernisoinnista.

Sähköinen modernisointi

Sähkökomponentit vanhenevat iän mukana, jolloin myös niissä esiintyvät viat lisääntyvät. Erityisesti elektroniikkaa sisältävien ohjaus- ja servokomponenttien iän myötä ongelmat kasvavat. Vanhat DC-tekniikan hiiliharjalliset servomoottorit vaativat jatkuvaa huoltoa ja säätöä, eikä ohjaus- ja mittajärjestelmiin löydy enää varaosia. Sähköjärjestelmän uudistaminen kannattaa toteuttaa erityisesti muutoin hyväkuntoiseen tai suuremman kokoluokan työkoneeseen. Suorittamamme modernisointi voi kohdistua koneen ohjauksen vaihtoon, tai laajemmalti koko koneen sähköjärjestelmän uusimiseen.

Mekaaninen peruskorjaus

Kaikki koneen liikkuvat osat ovat myös kuluvia osia. Koneen ikääntyessä erilaisten kulumisten ja väljistymisten aiheuttamat muutokset vaikuttavat mm. koneen tarkkuuksiin ja saavutettavaan pinnanlaatuun. Johteissa ja luisteissa tapahtuva kuluminen muuttaa koneen geometriaa ja kuularuuvien ja laakereiden välykset ongelmia koneen dynamiikalle. Jos vielä voitelujärjestelmä toimii huonosti, tilanne pahentuu nopeasti. Mekaaniset osaajamme laittavat koneesi uuteen uskoon. Muutoksilla voidaan myös nostaa koneen työstöarvoja.

• Voitelujärjestelmien kunnostukset
• Johdeoikaisut
• Liukupintojen uusiminen
• Luistien sovitukset
• Kuularuuvien vaihdot
• Karanlaakeroinnit
• Karanhionta

Työstökoneiden tiedonsiirtoyhteydet

Asennamme Heidenhain -ohjattuihin työstökoneisiin tiedonsiirtoyhteydet sekä langattomasti (WLAN), että perinteisiä langallisia tiedonsiirtoyhteyksiä hyödyntäen. Myös vanhempien ohjauksien RS-232 tiedonsiirtoyhteydet on mahdollista päivittää langattomaan tiedonsiirtoverkkoon.

Nykyaikaiset langattomat tiedonsiirtoyhteydet ovat asennuskustannuksiltaan alhaisemmat. Myös  uusien tukiasemien helppo liitettävyys verkkoon.

Molemmat tekniikat voidaan liittää osaksi yrityksenne jo olemassa olevaa tiedonsiirtoverkkoa.

Edufixin työstökonehuolto kasvaa! Rekrytoimme huoltajia

Tule työskentelemään palvelevassa huoltoyrityksessä, joka on erikoistunut metallintyöstökoneiden käyttökoulutukseen, asennukseen ja huoltoon. Työ tapahtuu pääasiallisesti asiakkailla, joten osaat toimia itsenäisesti ja vastuullisesti. Periaatteessa suuri halu oppia ja kiinnostus alaan riittää, voit jalostaa esim. koneistajan koulutustasi tehtävään. Mekaaninen osaaminen ja ymmärrys CNC-koneista on sinulle eduksi.

Soita meille

Tekninen tuki ja myynti
Jaakko Lemmetty
040 7177 140
Jukka Honkanen
0400 420 648

Lähetä sähköpostia

etunimi.sukunimi@edufix.fi

JiPS-mainosWebtalo | Internet sivut, kotisivut, verkkosivut, web-sivut - Sivuston huollot ja ylläpito
Soita
Sijaintimme
Left Menu Icon