Optodyne lasermittaus

Säännöllinen lasermittaus parantaa työstökoneen tarkkuutta merkittävästi. Käytössämme on Doppler -tekniikkaa käyttävä Optodyne –laser. Laitteen suorittama lasermittaus kohdistuu koneen akseleiden liikkeiden paikoitustarkkuuden selvittämiseen.

Lasermittaus paljastaa työstökoneen liikkeiden virheet (paikoitustarkkuus) ja saaduilla tuloksilla voidaan liikkeiden tarkkuutta korjata kompensoimalla liikkeitä työstökoneen ohjauksen avulla.

Optodyne-lasermittarilla on mahdollista myös mitata avaruudellinen, volymetrinen paikoitus, jolla määritellään koneen kolmiulotteinen tarkkuus.

Lasermittauksen tarkoituksena on parantaa koneen tarkkuutta sekä myös selvittää mahdolliset virheet koneen koko työtilavuudessa, ilman turhia harjoituskappaleita. Optodyne lasermittaus mahdollistaa myös volymetrisen mittauksen, jossa mitataan koneen kolmiuloitteinen tarkkuus.

Meiltä myös laadukkaat lastuamisnesteet työstön optimointiin

Sveitsiläisen Blaser Swissluben lastuamisnesteet ja -öljy Edufixiltä. Blaserin laajasta ja korkealuokkaisesta valikoimasta lastuamisnesteitä ja -öljyjä löytyy vaihtoehto lähes kaikille työstömenetelmille ja materiaaleille.

Soita meille

Jukka Honkanen 0400 420 648
Jaakko Lemmetty 040 7177 140

Lähetä sähköpostia

etunimi.sukunimi@edufix.fi