+358 400 420 648 Leikosaarentie 27 B 51, Helsinki

 

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste.

1. Rekisterinpitäjä
Edufix Oy
Y-tunnus: 1974263‐7
Leikosaarentie 27 B 51
00990 HELSINKI

2. Rekisteriasioiden yhteyshenkilö
Edufix Oy, puhelin 0400 420 648
jukka.honkanen@edufix.fi

3. Rekisterin nimi
Edufix Oy:n asiakas- ja markkinointirekisteri

4. Rekisterin pitämisen peruste
Henkilö/yritys on Edufixin potentiaalinen, tuleva tai nykyinen asiakas, yhteistyökumppani tai muu sidosryhmään kuuluva kontakti.

5. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

6. Rekisterin tietosisältö
Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:
· Nimi
· Sähköpostiosoite
· Matka- ja/tai muu puhelinnumero
· Organisaatio ja asema
· Organisaation osoitetiedot
· Yhteysloki

7. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet
Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä sekä rekisterinpitäjän järjestämien kamppanjoiden pohjalta. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

8. Säännönmukaiset tietojen luovutukset
Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

9. Tietojen poistaminen
Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

10. Rekisterin suojauksen periaatteet
Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

11. Kielto-oikeus
Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojensa luovuttaminen ja käsittely suoramainontaa ja muuta markkinointia varten. Sähköpostituslistalta on mahdollista itsenäisesti poistua milloin tahansa.

 

 

Soita meille

Aki Sainio 040 746 1522
Jukka Honkanen 0400 420 648

Lähetä sähköpostia

etunimi.sukunimi@contos.fi

UUSI KONEMALLI NYT SAATAVILLA!
TOS Varnsdorf WHT 130

Contokselta nyt uusi suorituskykyinen vaakakarainen koneistuskeskus WHT 130.
Tutustu konemalliin
Soita
Sijaintimme