+358 400 420 648 Leikosaarentie 27 B 51, Helsinki

Työstökonehuolto ja kunnossapito

Tos Varnsdorf, Toshulin sekä Nicolas Correa merkkihuolto

Edufix on virallinen Tos Varnsdorf, Toshulin sekä Nicolas Correa työstökoneiden huoltoedustaja Suomessa. Varaosat ja huoltoedustus em. koneisiin yksinoikeudella Edufixiltä. Edustamiamme työstökonevalmistajia Tos Varnsdorf aarporien ja Toshulin karusellisorvien lisäksi ovat TOS a.s. sorvit, Holmonta/Tos Hostivar hiomakoneet. Edufix on tehnyt 2016 sopimuksen myös Nicolas Correan kanssa huolloista ja varaosista. Correa tunnetaan erityisesti porttaali- ja erikoistyöstökoneistaan.

Työstökonehuolto ja varaosat

Kun työstetään epätarkoilla ja vajaalla kapasiteetilla käyvillä koneilla kuluu turhaa työaikaa, tuotteiden reklamaatioprosentti on korkeampi ja seisaukset todennäköisempiä. Säännöllinen huolto ja ennakoiva kunnossapito huolehtivat koneiden hyvästä tuotantokyvystä ja pidentävät työstöaikaa.

Meillä on vahva kokemus erilaisten työstökoneiden ja laitteiden korjauksista ja ennakoivasta kunnossapidosta. Meiltä saat myös tarvittavat varaosat– varastoimme yleisimpiä osia joten kykenemme vastaamaan nopeastikin asiakkaan tarpeisiin.

Minimoi kunnossapitokulut varaosahankinnoista ja korjauksista jättämällä välikädet pois ja hankkimalla varaosat ja huoltopalvelut suoraan Edufixiltä. Nopeasti, edullisesti ja helposti!

Edufixin työstökonehuolto kasvaa! Rekrytoimme huoltajia

Tule työskentelemään palvelevassa huoltoyrityksessä, joka on erikoistunut metallintyöstökoneiden käyttökoulutukseen, asennukseen ja huoltoon. Työ tapahtuu pääasiallisesti asiakkailla, joten osaat toimia itsenäisesti ja vastuullisesti. Periaatteessa suuri halu oppia ja kiinnostus alaan riittää, voit jalostaa esim. koneistajan koulutustasi tehtävään. Mekaaninen osaaminen ja ymmärrys CNC-koneista on sinulle eduksi.

Soita meille

Jukka Honkanen 0400 420 648
Jaakko Lemmetty 040 7177 140

Lähetä sähköpostia

etunimi.sukunimi@edufix.fi

Soita
Sijaintimme