Konsultointi tuo esille keinot työstötehon kasvattamiseen

Edufixin toiminta perustuu pitkälti 3K-periaatteeseen; korjaus, koulutus ja konsultointi. Nämä kolme muodostavat elinkaaripalvelun, jonka avulla takaamme mahdollisimman pitkän ja tehokkaan koneiden työstötehon asiakaskohteissamme.

Konsultointimme pyrkii ratkaisemaan asiakkaan tuotannollisia ongelmia, tehostamaan ajankäyttöä, vähentämään konerikkoja ja ylimääräisiä seisokkeja, pidentämään huoltovälejä ja ylläpitämään tasaisen laaduntuoton. Asiantunteva neuvonta antaa keinoja myös työturvallisuuden parantamiseen.

Edufixin Jukka Honkanen omaa pitkän kokemuksen työstökoneiden käyttökonsultoinnista ja käytönnön ongelmien ratkaisemisesta. Erityisosaamisalueena HEIDENHAIN ohjelmistot ja räätälöidyt konekohtaiset ohjelmoinnit, joilla pyritään työstötehon lisäämiseen ja ajankäytön vähentämiseen. Laaja kokemuspohjamme kattaa myös mm. geometrian mittauksen ja kalibroinnit, lisä- ja esiasetuslaitteet sekä lastuamisnesteet – näin ollen pystymme kattavasti tarjoamaan keinoja moninaisiin haasteisiin.

Sertifioidut HEIDENHAIN koulutukset

Edufix Oy:n kouluttaja Jukka Honkanen on Dr. Johannes HEIDENHAIN GmbH:n sertifioima. Pohjoismaissa ohjelmointikoulutus-sertifikaatteja on kolme kappaletta, yksi Tanskassa ja Edufix:n lisäksi Tampereen Ammattioppilaitoksella Suomessa.

Soita meille

Jukka Honkanen 0400 420 648
Jaakko Lemmetty 040 7177 140

Lähetä sähköpostia

etunimi.sukunimi@edufix.fi