+358 400 420 648 Leikosaarentie 27 B 51, Helsinki

Työstökoneasennukset ja käyttöönotto

Työstökoneiden sekä -laitteiden korkeatasoiset haalaus- ja asennuspalvelut Edufixiltä, pitkällä kokemuksella. Huolehdimme kokonaisuutena työstökoneen asennuksen, koekäytön, käyttöönoton sekä annamme tarvittavan koulutuksen koneen käyttöön.

Teemme yhteistyötä erityisesti konemyyjä Contoksen kanssa, jonka myymät Tos Varnsdrof, Toshulin ja Nicolas Correa koneet asennamme tarvittaessa. Meiltä myös huolto ja varaosat ko. konemerkeille.

Työstökoneiden ohjelmoinnit ja tiedonsiirtoyhteydet

Asennuksen yhteydessä meiltä myös HEIDENHAIN mitta-, ohjaus- ja servojärjestelmät pitkällä kokemuksella. Edufix Oy:n  kouluttajat ovat Dr. Johannes HEIDENHAIN GmbH:n sertifioimia, joten annamme tarvittaessa myös käyttökoulutuksen HEIDENHAIN ohjauksiin.

Asennamme HEIDENHAIN -ohjattuihin työstökoneisiin tiedonsiirtoyhteydet sekä langattomasti (WLAN) että perinteisiä langallisia tiedonsiirtoyhteyksiä hyödyntäen.

Nykyaikaiset langattomat tiedonsiirtoyhteydet ovat asennuskustannuksiltaan alhaisemmat. Myös  uusien tukiasemien helppo liitettävyys verkkoon. Molemmat tekniikat voidaan liittää osaksi yrityksenne jo olemassa olevaa tiedonsiirtoverkkoa.

Edufixin työstökonehuolto kasvaa! Rekrytoimme asentajia

Tule työskentelemään palvelevassa huoltoyrityksessä, joka on erikoistunut metallintyöstökoneiden käyttökoulutukseen, asennukseen ja huoltoon. Työ tapahtuu pääasiallisesti asiakkailla, joten osaat toimia itsenäisesti ja vastuullisesti. Periaatteessa suuri halu oppia ja kiinnostus alaan riittää, voit jalostaa esim. koneistajan koulutustasi tehtävään. Mekaaninen osaaminen ja ymmärrys CNC-koneista on sinulle eduksi.

Soita meille

Tekninen tuki ja myynti
Jukka Honkanen
0400 420 648

Jaakko Lemmetty
040 7177 140

Lähetä sähköpostia

etunimi.sukunimi@edufix.fi

JiPS-mainosWebtalo | Internet sivut, kotisivut, verkkosivut, web-sivut - Sivuston huollot ja ylläpito
Soita
Sijaintimme
Left Menu Icon