+358 400 420 648 Leikosaarentie 27 B 51, Helsinki
1-edufix-contos-renishaw

Työstökoneiden lisälaitteet Edufixiltä

Kauttamme on saatavissa työstökoneiden käyttöä helpottavat, nopeuttavat sekä tarkkuutta parantavat lisälaitteeet. Meiltä mm. NIKKEN pyöröpöydät, langattomat käsipyörät ja HEIDENHAIN ohjelmointiasemat sekä Hamma öljynerottimet.

Myymme myös modernisointien yhteydessä vanhoista koneista purettuja komponentteja. Saatavana mm. HEIDENHAIN ohjauksia, servokäyttöjä sekä -moottoreita ja mittajärjestelmän komponentteja. Katso lisää varastotuooteistamme.

Langaton HBG410-RF käsipyörä

Langaton HBG410-RF käsipyörä on tarkoitettu käytettäväksi HEIDENHAIN HR410 sijaan. HBG410-RF korvaa kaikki HR 410:stä löytyvät toiminnot ja lisäksi on saatavilla 2 lisäulostuloa, 2 potentiometriä esim. syötön ja karanopeuden säätöön. HBG410-RF sisältää myös LCD näytän tekstin esittämiseen.

Ominaisuuksiensa puolesta HBG410-RF soveltuu käytettäväksi parhaiten suurien CNC-koneiden kanssa. Sen laaja toiminta-alue, jopa 15m, takaa koneen käytettävyyden kaikissa tilanteissa.

Tuotteeseen kuuluu myös radiovastaanotin ja latausteline, joka lataa akut silloin kun laite ei ole käytössä.

Laite täyttää EN 954-1 kategoria 3 tason turvallisuusvaatimukset. Esimerkiksi radiosignaalin tai akkujen heikkenemisestä varoitetaan värinähälytyksellä.

Vastaanotin ja latausteline asennetaan koneen ohjauspaneelin yhteyteen ja mikäli koneessa on valmius HR410-käsipyörälle, voidaan asennus suorittaa ns. plug and play – mallilla asiakkaan omasta toimesta. Lisäominaisuudet vaativat aina asentajan käynnin.

HEIDENHAIN ohjelmointiasema

Ohjelmointiasema on erillinen, HEIDENHAIN ohjauksen näppäimistön kaltainen, tietokoneeseen kytkettävä näppäimistö, jolla ohjelmien teko onnistuu yhtä helposti kuin suoraan työstökoneella.

Asemalla tehdyt ohjelmat voidaan tallentaa tietokoneen kovalevylle tai siirtää suoraan PC:ltä, tiedonsiirtoyhteyden avulla, työstökoneen ohjaukselle, jolloin ne ovat valmiit suoraan ajettaviksi.

Ohjelmointiasema soveltuu käytettäväksi useimmissa tietokoneissa, joissa on Windows 2000, XP, Vista tai 7 käyttöjärjestelmä.

NIKKEN jako- ja pyöröpöytä

Edufix:n kautta on nyt mahdollisuus tilata myös NIKKEN jako- ja pyöröpöytä.

NIKKEN on alkujaan Japanilainen vuonna 1958 perustettu työkalupitimien valmistaja. Nykyisin NIKKEN valmistaa pitimien lisäksi lukuisia muita työstökoneiden lisälaitteita ja on laajentunut kansainväliseksi laitevalmistajaksi, jonka valikoimista löytyy mm. laadukas NC-ohjattu pyöröpöytä-mallisto.

NIKKEN kattavasta valikoimasta löytyy tarpeitasi vastaava pyöröpöytä - pienestä 105mm halkaisijan pyöröpöydästä, aina 2000mm halkaisijalla varustettuun pöytään asti. Mallisto kattaa myös 4-akseliset, 5-akseliset kuin multispindle- pöydät.

Lisätietoja saatavilla olevista malleista saatte meiltä tai suoraan NIKKEN Europe kotisivuilta.

Pöytä toimitetaan halutessanne täysin asennettuina, ja lisäksi annamme myös koulutuksen NIKKEN pyöröpöytien tehokkaaseen käyttöön.

Hamma öljynerottimet ja lastuamisnestelaitteet

HAMMA Rapid 2.1 (kuvassa) on laadukas kelloajastimella (saa myös ilman ajastinta) varustettu nauhaskimmeri/öljynerotin, jossa laite pyörittää ohutta nauhaa nesteessä. Nesteen pinnalla oleva öljy tarttuu pyörivään nauhaan, josta laite kaapii sen pois ja johtaa keruusäiliöön. Öljy huonontaa lastuamisnesteen kestoikää ja ominaisuuksia, josta syystä öljynerotin on tarpeellinen laite.

Nauha valitaan säiliön syvyyden mukaan 185-885mm väliltä. Nauhat syvempiin säiliöihin ja erikoismitoilla tilauksesta.

Rapid 2.1 öljynerotin 650,00€ (alv.0%)
Säiliöön jossa nesteen pinta-ala enintään 2 m²

Nauhat Rapid 2.1
(upotussyvyys)
185mm 76€
285mm 88€
385mm 100€

Tilauksesta saatavat tuotteet.

 

Nauhat Rapid 2.1
(upotussyvyys)
485mm 112€
635mm 130€
885mm 160€
pidemmät nauhat 30€/250mm

Rapid 1.1 öljynerotin 900,00€ (alv.0%)
Säiliöön jossa nesteen pinta-ala enintään 6 m²

 

Nauhat Rapid 1.1
(upotussyvyys)
185mm 88€
285mm 104€
385mm 120€
485mm 136€
635mm 160€
885mm 200€
pidemmät nauhat 40€/250mm

 

Rapid 3.1 letkuskimmeri 900,00€ (alv.0%)
Säiliöön jossa nesteen pinta-ala enintään 15 m²

 

Keruuletkut Rapid 1.1
(pituus)
1m 78€
2m 96€
3m 114€
4m 132€
5m 150€
6m 168€

 

Rapid 4 levyskimmeri 650,00€ (alv.0%)

Säiliöön jossa nesteen pinta-ala enintään 2 m²
Skimmerilevy Ø 250mm 100,- €

HAMMA Mikro – Micro aerator
Lastuamisneste hapettimet

Hapettaa lastuamisnestettä ja luo säiliöön liikettä, jotta pitkään seisovien koneiden lastuamisnesteet pysyvät hyvänä. Lastuamisnesteiden pinnalle voi helposti kerääntyä vuoto öljyjä tai vastaavia epäpuhtauksia, joiden alla lastuamisneste ei pääse hengittämään. Lastuamisneste menee helpommin ja nopeammin pilalle, kun se ei pääse hengittämään ja liikkumaan säiliössä. Mikro Aerator laitteella hapetus ja liikehdintä säiliössä on taattua ja lastuamisneste pysyy hyvänä. Erinomainen pitkien lomien ajaksi jättää ajastimella päälle tai, jos koneella ei päivittäin ajeta tuotantoa.


Mikro 200
– Sisältää yhden hapetuslevyn
– Varustettu ajastimella
– Maksimissaan 300 litran lastuamisneste säiliöille
– Muknana tulee 3 metrin ilmaletku hapettimenne ja 3 metrin liitäntäkaapeli


Mikro 300
– Sisältää kaksi hapetuslevyä
– Varustettu ajastimella
– Maksimissaan 500 litran lastuamisneste säiliöille
– Mukana tulee 3 metrin ilmaletku hapettimenne ja 3 metrin liitäntäkaapeli


Mikro 1000
– Sisältää neljä hapetuslevyä
– Varustettu ajastimella
– Maksimissaan 1000 litran lastuamisneste säiliöille
– Mukana tulee 3 metrin ilmaletku hapettimenne ja 3 metrin liitäntäkaapeli

 

Hinta:
Mikro 200:
390,- € (alv 0%)

Mikro 300: 490,- € (alv 0%)

Mikro 1000: 750,- € (alv 0%)

HAMMA Clean Tower

Kerää vuoto öljyt ja epäpuhtaudet tehokkaasti lastuamisnesteen pinnalta. Kone imee pinnalla olevan epäpuhtauden itseensä, jossa se erottelee lastuamisnesteen öljystä. Erottelun jälkeen kone hapettaa lastuamisnesteen (elvytys), jonka jälkeen sen voi laskea takaisin lastuamisneste säiliöön. Erinomainen ratkaisu koneisiin, joissa suuria vuoto öljy määriä joutuu lastuamisnesteen sekaan ja haittaa tämän ominaisuuksia. Laitteessa on pyörät, joten sitä voidaan siirrellä koneelta toiselle.

Alta löytyy koneen toimintaa selventävä Youtube linkki tuotteesta:
Hamma Clean Tower

 

Hinta:
8500,- € (alv 0%)

Kysy lisää HAMMA:n tuotteista:
Joonas Lemmetty 0503055547

Velum - Fast Protection

Velum-suojasuodattimet

Suojasuodattimet on tarkoitettu valmistavassa teollisuudessa käytettävien elektronisten laitteiden, kompressorien ja sähkömoottorien suojaamiseen öljysumulta ja pölyltä.

Velum

Velum on tarkoitettu automaatiokoneisiin, jäähdytysjärjestelmiin, tulostimiin, tietokoneisiin, puuntyöstökoneisiin, elintarviketeollisuuden
pakkauskoneisiin, kemikaali-, lääke- ja tekstiilialojen laitteistoihin,
kylmäkalusteisiin, robotteihin ja CNC-koneisiin.Velum-suojasuodattimen vaihtotarve on helppo todeta silmämääräisesti: suodatin on vaihdettava, kun se on kokonaan lian peitossa. Suodattimen vaihto kestää vain 5 sekuntia eikä edellytä erikoistaitoja. Tämä auttaa välttämään käyttökatkokset, alentaa huoltokustannuksia ja estää tuottavuuden laskun, joka liittyy sisäisten suodattimien vaihtoon.

Velum Air

Velum Air on ihanteellinen suodatin kompressoreihin, jäähdytysjärjestelmiin ja lämmönvaihtimiin. Velum Air -suodattimessa on paksumpi kangas mutta alhaisempi huokoisuus kuin Velum-suodattimessa, mikä takaa hyvän ilmavirtauksen ja ehkäisee ylikuumenemista.

Velum Air -suodattimessa on paksumpi kangas mutta alhaisempi huokoisuus, ja se takaa hyvän ilmavirtauksen ja ehkäisee ylikuumenemista. Se on ihanteellinen suodatin kompressoreihin, jäähdytysjärjestelmiin ja lämmönvaihtimiin.

Velum Air -suodattimessa on paksumpi kangas mutta alhaisempi huokoisuus, ja se takaa hyvän ilmavirtauksen ja ehkäisee ylikuumenemista. Se on ihanteellinen suodatin kompressoreihin, jäähdytysjärjestelmiin ja lämmönvaihtimiin.

Velum Air XL

Velum Air XL on ihanteellinen suodatin kompressoreihin, jäähdytysjärjestelmiin ja lämmönvaihtimiin. Velum Air -suodattimessa on paksumpi kangas mutta alhaisempi huokoisuus kuin Velum-suodattimessa, mikä takaa hyvän ilmavirtauksen ja ehkäisee ylikuumenemista.
Saatavana kokoluokissa:
800mm, 1000mm, 1200mm ja 1500mm.


Velum Motor

Velum Motor on täydellinen ratkaisu sähkömoottorien suojaukseen.
Patentoidun uudelleenkäytettävän polypropeenipidikkeen ansiosta
suodatin voidaan kiinnittää mihin tahansa sähkömoottoriin.

Velum Motor on täydellinen ratkaisu sähkömoottorien suojaukseen.

PATENTOIDUN uudelleenkäytettävän polypropeenipidikkeen ansiosta suodatin on helppo kiinnittää magneetin ja normaalin O-renkaan avulla (sisältyvät pakkaukseen).

Hinnasto

Käytettyjä varaosia edullisesti

Myymme modernisointien yhteydessä vanhoista koneista purettuja komponentteja. Saatavana mm. Heidenhain -ohjauksia, servokäyttöjä sekä -moottoreita ja mittajärjestelmän komponentteja. Pyrimme säilyttämään mahdollisuuksien mukaan tuotteita, joita ei enää valmisteta tai niiden saatavuus on muuten hankalaa tai rajoitettua.

Soita meille

Panu Ranta 050 3777 628
Jukka Honkanen 0400 420 648

Lähetä sähköpostia

etunimi.sukunimi@edufix.fi

JiPS-mainosWebtalo | Internet sivut, kotisivut, verkkosivut, web-sivut - Sivuston huollot ja ylläpito
Soita
Sijaintimme
Left Menu Icon