+358 400 420 648 Leikosaarentie 27 B 51, Helsinki
1-edufix-contos-renishaw

Työstökoneiden lisälaitteet Edufixiltä

Kauttamme on saatavissa työstökoneiden käyttöä helpottavat, nopeuttavat sekä tarkkuutta parantavat lisälaitteeet. Meiltä mm. NIKKEN pyöröpöydät, langattomat käsipyörät ja Heidenhain ohjelmointiasemat sekä Hamma öljynerottimet.

Myymme myös modernisointien yhteydessä vanhoista koneista purettuja komponentteja. Saatavana mm. Heidenhain ohjauksia, servokäyttöjä sekä -moottoreita ja mittajärjestelmän komponentteja. Katso lisää Tuotetoristamme.

Langaton HBG410-RF käsipyörä on tarkoitettu käytettäväksi Heidenhain HR410 sijaan. HBG410-RF korvaa kaikki HR 410:stä löytyvät toiminnot ja lisäksi on saatavilla 2 lisäulostuloa, 2 potentiometriä esim. syötön ja karanopeuden säätöön. HBG410-RF sisältää myös LCD näytän tekstin esittämiseen.

Ominaisuuksiensa puolesta HBG410-RF soveltuu käytettäväksi parhaiten suurien CNC-koneiden kanssa. Sen laaja toiminta-alue, jopa 15m, takaa koneen käytettävyyden kaikissa tilanteissa.

Tuotteeseen kuuluu myös radiovastaanotin ja latausteline, joka lataa akut silloin kun laite ei ole käytössä.

Laite täyttää EN 954-1 kategoria 3 tason turvallisuusvaatimukset. Esimerkiksi radiosignaalin tai akkujen heikkenemisestä varoitetaan värinähälytyksellä.

Vastaanotin ja latausteline asennetaan koneen ohjauspaneelin yhteyteen ja mikäli koneessa on valmius HR410-käsipyörälle, voidaan asennus suorittaa ns. plug and play – mallilla asiakkaan omasta toimesta. Lisäominaisuudet vaativat aina asentajan käynnin.

Ohjelmointiasema on erillinen, Heidenhain ohjauksen näppäimistön kaltainen, tietokoneeseen kytkettävä näppäimistö, jolla ohjelmien teko onnistuu yhtä helposti kuin suoraan työstökoneella.

Asemalla tehdyt ohjelmat voidaan tallentaa tietokoneen kovalevylle tai siirtää suoraan PC:ltä, tiedonsiirtoyhteyden avulla, työstökoneen ohjaukselle, jolloin ne ovat valmiit suoraan ajettaviksi.

Ohjelmointiasema soveltuu käytettäväksi useimmissa tietokoneissa, joissa on Windows 2000, XP, Vista tai 7 käyttöjärjestelmä.

Edufix:n kautta on nyt mahdollisuus tilata myös NIKKEN jako- ja pyöröpöytä.

NIKKEN on alkujaan Japanilainen vuonna 1958 perustettu työkalupitimien valmistaja. Nykyisin NIKKEN valmistaa pitimien lisäksi lukuisia muita työstökoneiden lisälaitteita ja on laajentunut kansainväliseksi laitevalmistajaksi, jonka valikoimista löytyy mm. laadukas NC-ohjattu pyöröpöytä-mallisto.

NIKKEN kattavasta valikoimasta löytyy tarpeitasi vastaava pyöröpöytä - pienestä 105mm halkaisijan pyöröpöydästä, aina 2000mm halkaisijalla varustettuun pöytään asti. Mallisto kattaa myös 4-akseliset, 5-akseliset kuin multispindle- pöydät

Lisätietoja saatavilla olevista malleista saatte meiltä tai suoraan NIKKEN Europe kotisivuilta.

Pöytä toimitetaan halutessanne täysin asennettuina, ja lisäksi annamme myös koulutuksen NIKKEN pyöröpöytien tehokkaaseen käyttöön.

HAMMA Rapid 2.1 (kuvassa) on laadukas kelloajastimella varustettu nauhaskimmeri/öljynerotin, jossa laite pyörittää ohutta nauhaa nesteessä. Nesteen pinnalla oleva öljy tarttuu pyörivään nauhaan, josta laite kaapii sen pois ja johtaa keruusäiliöön. Öljy huonontaa leikkuunesteen kestoikää ja ominaisuuksia, joten öljynerotin on hyödyllinen laite.

Nauha valitaan säiliön syvyyden mukaan 185-885mm väliltä, räätälöitynä myös syvemmät säiliöt. Hihnat tilataan Edufix:in teknisiltä myyjiltä.

Saatavilla myös HAMMA Rapid 4 levyskimmeri.

 

Rapid 2.1 519,00€(alv.0%)
Rapid 4 495,00€ (alv.0%)

 

Nauhat
185mm syvyyteen 61€

285mm syvyyteen 75€

385mm syvyyteen 97€

485mm syvyyteen 106€

635mm syvyyteen 117€

885mm syvyyteen 131€

Levy
Ø 250mm 55€

Velum - Fast Protection

Velum-suojasuodattimet

Suojasuodattimet on tarkoitettu valmistavassa teollisuudessa käytettävien elektronisten laitteiden, kompressorien ja sähkömoottorien suojaamiseen öljysumulta ja pölyltä.

Velum on tarkoitettu automaatiokoneisiin, jäähdytysjärjestelmiin, tulostimiin, tietokoneisiin, puuntyöstökoneisiin, elintarviketeollisuuden
pakkauskoneisiin, kemikaali-, lääke- ja tekstiilialojen laitteistoihin,
kylmäkalusteisiin, robotteihin ja CNC-koneisiin.Velum-suojasuodattimen vaihtotarve on helppo todeta silmämääräisesti: suodatin on vaihdettava, kun se on kokonaan lian peitossa. Suodattimen vaihto kestää vain 5 sekuntia eikä edellytä erikoistaitoja. Tämä auttaa välttämään käyttökatkokset, alentaa huoltokustannuksia ja estää tuottavuuden laskun, joka liittyy sisäisten suodattimien vaihtoon.

Velum Air on ihanteellinen suodatin kompressoreihin, jäähdytysjärjestelmiin ja lämmönvaihtimiin. Velum Air -suodattimessa on paksumpi kangas mutta alhaisempi huokoisuus kuin Velum-suodattimessa, mikä takaa hyvän ilmavirtauksen ja ehkäisee ylikuumenemista.

Velum Air -suodattimessa on paksumpi kangas mutta alhaisempi huokoisuus, ja se takaa hyvän ilmavirtauksen ja ehkäisee ylikuumenemista. Se on ihanteellinen suodatin kompressoreihin, jäähdytysjärjestelmiin ja lämmönvaihtimiin.

Velum Air -suodattimessa on paksumpi kangas mutta alhaisempi huokoisuus, ja se takaa hyvän ilmavirtauksen ja ehkäisee ylikuumenemista. Se on ihanteellinen suodatin kompressoreihin, jäähdytysjärjestelmiin ja lämmönvaihtimiin.

Velum Motor on täydellinen ratkaisu sähkömoottorien suojaukseen.
Patentoidun uudelleenkäytettävän polypropeenipidikkeen ansiosta
suodatin voidaan kiinnittää mihin tahansa sähkömoottoriin.

Velum Motor on täydellinen ratkaisu sähkömoottorien suojaukseen.

PATENTOIDUN uudelleenkäytettävän polypropeenipidikkeen ansiosta suodatin on helppo kiinnittää magneetin ja normaalin O-renkaan avulla (sisältyvät pakkaukseen).

Käytettyjä varaosia edullisesti

Myymme modernisointien yhteydessä vanhoista koneista purettuja komponentteja. Saatavana mm. Heidenhain -ohjauksia, servokäyttöjä sekä -moottoreita ja mittajärjestelmän komponentteja. Pyrimme säilyttämään mahdollisuuksien mukaan tuotteita, joita ei enää valmisteta tai niiden saatavuus on muuten hankalaa tai rajoitettua.

Soita meille

Joakim Pääsky 050 476 6453
Jukka Honkanen 0400 420 648

Lähetä sähköpostia

etunimi.sukunimi@edufix.fi

Soita
Sijaintimme