Edufix yrityksenä

Edufix-yrityksena

Kokemusta ja näkemystä - eduksesi

Edufix Oy on vuonna 2005 perustettu konepajateollisuutta palveleva huoltoyritys, joka on erikoistunut metallintyöstökoneiden käyttökoulutukseen, asennukseen ja huoltoon. Tarjoamme ammattitaidolla työstökoneiden kausihuollot ja korjaukset, geometrian mittaukset ja säädöt, sekä vaativat peruskorjaukset ja modernisoinnit. Saatte meiltä myös asennus- ja huoltopalvelut kaikkiin HEIDENHAIN tuotteisiin, kuten myös sertifioidut koulutukset tarpeidesi mukaan.

Nykyisellään Edufix on laajentanut toimintaansa maahantuomalla mm. työstökoneita ja metallintyöstöön liittyviä lisälaitteita ja tarvikkeita. Edustamiamme työstökonevalmistajia ovat mm. TOS Varnsdof, Toshulin, sekä Nicolas Correa. Teemme yhteistyötä myös monien muiden arvostettujen valmistajien kanssa ja kauttamme saat mm. Heidenhainin, Blaserin, Renishaw:n, Speronin, Nikkenin sekä Haimerin tuotteet, varaosat ja tarvikkeet.

Edufix sijaitsee Helsingissä ja Tampereella, mutta toimii koko Suomen alueella. Laadukkaasta toiminnastamme kertoo vakiintunut asiakaskunta, koulutetut työntekijät sekä kattava viimeisintä teknologiaa oleva välineistö.