Yhteistyö

varnsdorf-tos
Tšekkiläisen TOS Varnsdorfin valmistusohjelmaan kuuluvat pöytä- ja lattiamalliset avarruskoneet sekä isot vaakakaraiset työstökeskukset.
» Kotisivu

hol-monta-logo
Vuodesta 1992 HOL-MONTA on jatkanut kansainvälisesti tunnetun TOS Hostivarin perinteitä. HOL-MONTA valmistaa ja modernisoi hiomakoneita.
» Kotisivu

renishaw-logo
Englantilainen Renishaw valmistaa kosketusantureita työkappaleen ja työkalun mittaukseen sekä järjestelmiä työstökoneen geometrian tarkastukseen.
» Kotisivu

contos-logo
Vuonna 2012 perustettu eurooppalaisten metallintyöstökoneiden myyntiin erikoistunut yritys. Ydinosaamisalueena ovat avarruskoneet ja karusellisorvit.
» Kotisivu

toshulin-logo
TOSHULIN valmistaa erittäin korkeatasoisia karusellisorveja puhtaasti asiakasräätälöityinä sovelluksina mitä erilaisimpine lisälaitteineen aina uusimpia tekniikoita käyttäen.
» Kotisivu

nicolas_correa_edufix
Nicolas Correa on vuonna 1947 perustettu espanjalainen pitkäjyrsinkoneiden valmistaja.
» Kotisivu

speroni
Speroni tarjoaa tuotteita ja ratkaisumalleja työkaluvalmistukseen ja mittaukseen sekä laadunvalvontaan ja valmistusprosesseihin.
» Kotisivu

nikken-logo
Vuonna 1958 perustettu työkalupitimien ja työstökoneiden lisälaitteitteiden valmistaja – valikoimista  mm. laadukas NC-ohjattu pyöröpöytä-mallisto.
» Kotisivu

heidenhain-logo
Kehittää ja valmistaa lineaarisia mittasauvoja, mitta-, kulma- ja pulssiantureita, paikoitusnäyttölaitteita, NC-ohjauksia ja näiden oheislaitteita vaativiin paikoitustehtäviin.
» Kotisivu

optodyne-logo
Optodyne on 25 vuoden ajan toimittanut teollisuuden johtaville toimijoille lasermittauslaitteita, joilla saadaan nopeasti selville CNC-koneiden paikoitus- ja kolmiulotteinen tarkkuus.
» Kotisivu


Blaser on korkealuokkainen lastuamisneste ja – öljy valmistaja Sveitsistä. Blaserin ”Liquid tool” on tuottavuutta ja tehokkuutta parantava lastuamisneste- ja palvelukonsepti.
» Kotisivu