Joni Haavisto Contoksen teknisenä myyjänä

Teollisuuden monipuolisiin tehtäviin perehtynyt Joni Haavisto on uusi mutta kokenut konemyyjä Contoksen riveissä. Työnkuvana hänellä on metallintyöstökoneiden tekninen myynti koko Suomen alueella ja lisäksi hän edustaa Blaser-lastuamisnesteitä.

Joni kertoo olevansa metallimies henkeen ja vereen, jopa musiikkimaultaan. Miehen 27 vuoden kokemus teknologiateollisuuden palveluksessa kattaa 17 vuotta CNC koneistajan uraa sekä viimeiset 10 vuotta myyntityötä lastuavien työkalujen ja mm. teollisuuskemikaalien parissa. Koneistajakokemuksen lisäksi hänellä on tuntemusta mm. HEIDENHAIN ohjauksesta ja metallimestari-tutkinnon myötä myös erittäin kokonaisvaltainen kuva eri työstömenetelmistä.

Joni pystyy myymään kokonaisuuksia

Omakohtainen työkokemus ja tehokas alan opiskelu ovat Jonin valtteja teknisenä konemyyjänä. Koska hän on itse tehnyt monipuolisesti metallitöitä, hän osaa auttaa asiakasta valitsemaan oikean konetyypin tarpeen mukaan. Kun eduksi lisätään vielä leikkuunesteiden asiantuntemus, asiakas saa konekaupassa kokonaisvaltaista palvelua.
Teollisuuskemikaalikaupassa riittää haasteita, sillä usein vain tynnyrihinnalla on merkitystä. Blaser-tuotteet kyllä tunnetaan asiakaskentässä mutta elinkaari-ajattelumallin sisäistämisessä riittää vielä työtä.

Jonin vinkki metallialan arvostukseen

Vanhat uskomukset likaisista ja raskaista työpaikoista eivät pidä enää paikkaansa. Modernit metallintyöstökoneet edustavat uutta teknologiaa ja alansa huippua. Entisajan ahtaat ja pimeät konepajat ovat muuttuneet siisteiksi, valoisiksi metallitehtaiksi, joissa valmistetaan ammatillisesti hyvin vaativia tuotteita. Nuorille metallimiehille pitäisikin saada tietoa työn monipuolisuudesta ja uran etenemismahdollisuuksista, jotta ala saisi ansaitsemansa arvostuksen.

 

Joni Haavisto
Puh. 050 464 0646
joni.haavisto@contos.fi