Joakim Pääsky lisälaite- ja Blaser lastuamisnestemyyntiin

 

“Hyvä myyjä tuntee tuotteensa, kilpailutilanteen ja tulevaisuuden mahdollisuudet”

joakim-paasky-edufix-tekninen-myyjaEtsimme siis huumorintajuista ja asiakashenkistä tyyppiä ja sellaisen löysimme. Joakim Pääsky täydentää Edufix- tiimiämme ottaen tehtäväkseen lisälaitteiden ja Blaser lastuamisnesteiden myynnin mm. Pirkanmaan alueella.
– Minua ei silti haittaa, vaikka tänään olisin Kokkolassa ja huomenna Joensuussa, menen sinne missä asiakkaat ovat, sanoo Joakim. Työpöytäni on Tampereen toimipisteessä, mutta tavoitteena tietysti on, etten siellä päivääni kuluta muuta kuin nyt alussa. Pitää oppia talon tavoille ja tutustua tuotteisiin, mikä käykin luontevasti varastolla, mistä asiakastilaukset toimitetaan.

Joakimin asiakaskunta koostuu erikokoisista metalli- ja konepajateollisuuden yrityksistä. Hän hoitaa asiakaskontaktit, tekee tarjoukset ja ylläpitää yhteistyötä kansainvälisten tuotevalmistajien kanssa. CNC-koneistajana ja konetekniikan insinööriopiskelijana Joakimilla on käytännön kokemusta mittatyökaluista ja lisälaitteista, koneiden huollosta ja lastuamisnesteistä.
– Kiinnostus myyntityöhön on vahva ja Edufix palvelevana metallintyöstökoneiden huoltoyrityksenä antaa siihen nyt mahdollisuuden. – Blaser-nesteiden tuotetietous ja sovelluskohteet opiskelen erikseen Panu Rannan kanssa. Pitää lukea myös Panun kirjoittamat artikkelit ja julkaisut, sillä hänellä on vahva tuntemus alasta ja tuotteista, Joakim kertoo. Panu Ranta vastaa Etelä-Suomen myynnistä, mutta Joakim tulee tekemään yhteistyötä myös hänen kanssaan.

Itsenäinen ja oma-aloitteinen työnkuva sekä myyntityö asiakaskunnassa pitää miehen kiireisenä, mutta vapaa-aikana on hyvä heittäytyä rennoksi. Joakimin harrastukset metsästys, kalastus ja koiran kanssa ulkoilu ylläpitävät valmiutta liikkua työaikana aktiivisesti Tampereen alueella ja myös sen ulkopuolella.
Tärkeät yhteystiedot ovat tässä:

Joakim Pääsky
Tekninen myyjä
Lisälaite- ja Blaser lastuamisnestemyynti

joakim.paasky@edufix.fi
+358 50 476 6453