Työstökoneasennukset ja käyttöönotto

työstökoneasennukset

Työstökoneasennukset ja käyttöönotot ammattitaidolla

Työstökoneiden sekä -laitteiden korkeatasoiset haalaus- ja asennuspalvelut Edufixiltä, pitkällä kokemuksella. Huolehdimme kokonaisuutena työstökoneen asennuksen, koekäytön, käyttöönoton sekä annamme tarvittavan koulutuksen koneen käyttöön.

Teemme yhteistyötä erityisesti konemyyjä Contoksen kanssa, jonka myymät Tos Varnsdrof, Toshulin ja Nicolas Correa koneet asennamme tarvittaessa. Meiltä myös huolto ja varaosat ko. konemerkeille.

Työstökoneiden ohjelmoinnit ja tiedonsiirtoyhteydet

Asennuksen yhteydessä meiltä myös Heidenhain mitta-, ohjaus- ja servojärjestelmät pitkällä kokemuksella. Edufix Oy on Dr. Johannes Heidenhain GmbH:n sertifioima koulutusyritys, joten annamme tarvittaessa myös käyttökoulutuksen Heidenhain ohjauksiin.

Asennamme Heidenhain -ohjattuihin työstökoneisiin tiedonsiirtoyhteydet sekä langattomasti (WLAN) että perinteisiä langallisia tiedonsiirtoyhteyksiä hyödyntäen.

Nykyaikaiset langattomat tiedonsiirtoyhteydet ovat asennuskustannuksiltaan alhaisemmat. Myös  uusien tukiasemien helppo liitettävyys verkkoon. Molemmat tekniikat voidaan liittää osaksi yrityksenne jo olemassa olevaa tiedonsiirtoverkkoa.