Lisälaitteet

Edufix-lisalaitteet-kasipyora-ohjelmointiasema-Nikken-pyoropoyta

Työstökoneiden lisälaitteet Edufixiltä

Kauttamme on saatavissa työstökoneiden käyttöä helpottavat, nopeuttavat sekä tarkkuutta parantavat lisälaitteeet. Meiltä mm. NIKKEN pyöröpöydät, langattomat käsipyörät ja Heidenhain ohjelmointiasemat sekä Hamma öljynerottimet.

Myymme myös modernisointien yhteydessä vanhoista koneista purettuja komponentteja. Saatavana mm. Heidenhain ohjauksia, servokäyttöjä sekä -moottoreita ja mittajärjestelmän komponentteja. Katso lisää Tuotetoristamme.

» Langaton HBG410-RF käsipyörä

kasipyoraLangaton HBG410-RF käsipyörä on tarkoitettu käytettäväksi Heidenhain HR410 sijaan. HBG410-RF korvaa kaikki HR 410:stä löytyvät toiminnot ja lisäksi on saatavilla 2 lisäulostuloa, 2 potentiometriä esim. syötön ja karanopeuden säätöön. HBG410-RF sisältää myös LCD näytän tekstin esittämiseen.

Ominaisuuksiensa puolesta HBG410-RF soveltuu käytettäväksi parhaiten suurien CNC-koneiden kanssa. Sen laaja toiminta-alue, jopa 15m, takaa koneen käytettävyyden kaikissa tilanteissa.

Tuotteeseen kuuluu myös radiovastaanotin ja latausteline, joka lataa akut silloin kun laite ei ole käytössä.

Laite täyttää EN 954-1 kategoria 3 tason turvallisuusvaatimukset. Esimerkiksi radiosignaalin tai akkujen heikkenemisestä varoitetaan värinähälytyksellä.

Vastaanotin ja latausteline asennetaan koneen ohjauspaneelin yhteyteen ja mikäli koneessa on valmius HR410-käsipyörälle, voidaan asennus suorittaa ns. plug and play – mallilla asiakkaan omasta toimesta. Lisäominaisuudet vaativat aina asentajan käynnin.

» Heidenhain iTNC Programming Station- ohjelmointiasema

heidenhain-iTNC530Ohjelmointiasema on erillinen, Heidenhain ohjauksen näppäimistön kaltainen, tietokoneeseen kytkettävä näppäimistö, jolla ohjelmien teko onnistuu yhtä helposti kuin suoraan työstökoneella.

Asemalla tehdyt ohjelmat voidaan tallentaa tietokoneen kovalevylle tai siirtää suoraan PC:ltä, tiedonsiirtoyhteyden avulla, työstökoneen ohjaukselle, jolloin ne ovat valmiit suoraan ajettaviksi.

Ohjelmointiasema soveltuu käytettäväksi useimmissa tietokoneissa, joissa on Windows 2000, XP, Vista tai 7 käyttöjärjestelmä.

 

 

» NIKKEN jako- ja pyöröpöytä

Edufix:n kautta on nyt mahdollisuus tilata myös NIKKEN jako- ja pyöröpöytä.

NIKKEN on alkujaan Japanilainen vuonna 1958 perustettu työkalupitimien valmistaja. Nykyisin NIKKEN valmistaa pitimien lisäksi lukuisia muita työstökoneiden lisälaitteita ja on laajentunut kansainväliseksi laitevalmistajaksi, jonka valikoimista löytyy mm. laadukas NC-ohjattu pyöröpöytä-mallisto.

NIKKEN kattavasta valikoimasta löytyy tarpeitasi vastaava pyöröpöytä - pienestä 105mm halkaisijan pyöröpöydästä, aina 2000mm halkaisijalla varustettuun pöytään asti. Mallisto kattaa myös 4-akseliset, 5-akseliset kuin multispindle- pöydät

Lisätietoja saatavilla olevista malleista saatte meiltä tai suoraan NIKKEN Europe kotisivuilta.

Pöytä toimitetaan halutessanne täysin asennettuina, ja lisäksi annamme myös koulutuksen NIKKEN pyöröpöytien tehokkaaseen käyttöön.

» Hamma öljynerottimet ja leikkuunestelaitteet

Edufix-hamma-oljynerotin-rapid

 

 

 

 

 

 

 

HAMMA Rapid 2.1 on laadukas kelloajastimella varustettu nauhaskimmeri/öljynerotin, jossa laite pyörittää ohutta nauhaa nesteessä. Nesteen pinnalla oleva öljy tarttuu pyörivään nauhaan, josta laite kaapii sen pois ja johtaa keruusäiliöön. Öljy huonontaa leikkuunesteen kestoikää ja ominaisuuksia, joten öljynerotin on hyödyllinen laite.

Nauha valitaan säiliön syvyyden mukaan 185-885mm väliltä, räätälöitynä myös syvemmät säiliöt. Edufixin varastosta 185mm, 285mm ja 385mm nauhat, muut tilauksesta.

Saatavilla myös HAMMA Rapid 4 levyskimmeri.

 

Rapid 2.1 497,00€ (alv.0%)
Rapid 4 478,00€ (alv.0%)

Nauhat
185mm 57€
285mm 71€
385mm 93€